Megnézem
Túranaptár
Kérdésed van?
Segítünk!
Írj nekünk,
s tedd fel kérdéseid!
Kérjük, töltsd ki az űrlapot!
Neved:*
Email címed:*
Telefonszámod:
Tárgy:
Kérdésed:*
Kérdésedet egy napon belül
megválaszoljuk!
Ha kéred, visszahívunk!
+36 30 556 92 25
Hívj minket bizalommal!
info@trekking-tours.hu
Írj nekünk, s tedd fel kérdéseid!
Üzenet küldéséhez megadott személyes adataidat nem tároljuk, kérdésed megvála- szolásán kívül más célra nem használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk át. Adatvédelmi szabályzatunk.

Az itt látható űrlapot láthatatlan reCaptcha védi: Adatvédelem - ÁSZF
Baráti kör

Trekking Tours - Baráti Kör

Légy a Barátunk! Légy a Trekking Tours Baráti Kör Tagja!

Ha szeretnél részt venni akciós hegymászó túráinkon, ha szeretnél közvetlen, baráti hangulatban túrázni, ha szeretnél hasonló gondolkodású, a természetet, túrázást, hegymászást szerető túratársakkal együtt mászni, túrázni, trekkingezni, légy a Trekking Tours Baráti Kör tagja!

Baráti Körünk létrejöttének legfőbb célja, hogy tagjaink számára, akciós hegymászó túráinkkal elérhető áron felkészülési lehetőséget biztosítsunk "magashegyi trekkingjeinkre"!

Trekking Tours

Tevékenységi körünkbe beletartozik a hétköznapi edzések tartása a bel- és külföldi edzőtúrák, trekkingek szervezése egyaránt. Túráinkat, útjainkat úgy válogatjuk össze, hogy helyet kapjanak benne a nagy kihívást jelentő, alapos felkészültséget igénylő túrák, trekkingek, hegymászások, expedíciók, de olyan útvonalak is, amelyeket a túrázásba csak belekóstolni vágyók is könnyedén teljesíthetnek.

A trekkingek többsége az átlagember erejével és egy rendszeres túrázó felkészültségével teljesíthető. Természetesen fizikailag edzhetjük is magunkat egy-egy nagyobb túra előtt. A rendszeres gyaloglás, Nordic Walking /északi gyaloglás/, Nordic Hiking /északi túrázás/, túrázás, futás, kerékpározás, vagyis a hosszú erőkifejtéssel járó mozgások jól felkészítenek, de akár a kisebb, jól megrakott hátizsákkal való gyaloglás is jó módszer.

A túráink, trekkingjeink, csúcstúráink többnyire egymásra épülnek. A legkönnyebbektől az extrémig minden nehézségi szint megtalálható kínálatunkban. Az alacsonyabb, 2-3000 méteres trekkingek, csúcsok után következhetnek az igazi kihívást jelentő 4-5 ezresek, vagy akár a 6-7 ezresek, ahol már nélkülözhetetlen a megfelelő felkészülés: jó kondíció és felszerelés, túrázási tapasztalat és természetesen az elszántság, kitartás, a kiemelkedő állóképesség és kondíció.

Azoknak, akik 5-6-7000 méteres csúcsokat szeretnének velünk meghódítani, kötelezővé tesszük a részvételt alacsonyabb csúcstúrákon, ezzel is elősegítve a későbbi sikeres mászásokat!

Ki és hogyan lehet "Baráti Körünk" tagja?

  • Aki jelentkezést ad le bármely kínálatunkban szereplő akciós túránkra, s a megfelelő checkbox-nál elfogadja, hogy a Trekking Tours Baráti Kör tagjaként vesz részt túránkon, taggá válik.
  • Azok a túrázóink, akik a korábbi években jelentkezést adtak le, s részt is vettek valamely akciós hegymászó túránkon, Ők szintén taggá válhatnak.

A tagsággal együtt járó előnyök:

  • Akciós túráinkon való részvétel. (Figyelem! Azoknál a hegymászó túráknál, ahol akciós túravezetői díjjal találkozol, s szeretnéd azt igénybe venni, csak "Baráti Körünk" tagjaként teheted ezt meg!)
  • Évi egy alkalommal ingyenes részvételi lehetőség a Trekking Tours által, a "Baráti Körösöknek" szervezett "Üdv a klubban" túrán!
  • 2019-től néhány, haladó hegymászó és via ferrata túránkra, csak Baráti Körünk tagjai adhatnak le jelentkezést, mely túránkról, s azok időpontjáról e-mailben értesítést küldünk számukra!
  • Részvételi lehetőség a Baráti Kör exkluzív, kiscsoportos túráin, mászásain.
  • Baráti Körünk tagjainak legnépszerűbb túráinkra kedvezményes áron, előjelenetkezési lehetőséget biztosítunk.

A tagsággal együtt járó előnyök:

  • A tagok számára szeretnénk létrehozni egy olyan zárt közösséget, akik korábbi tapasztalataikkal támogatják, segítik egymást hegymászó céljaik elérésében.
  • Túrázóink/jelentkezőink megoszthatják egymással élményeiket, fotóikat, véleményüket, további céljaikat.

A Trekking Tours jövőbeli céljai röviden:

A Trekking-Tours Hungary Kft. a 2019-es évtől kezdődően bővíti kínálatát a világ számtalan országában található "magashegyi trekkinggel". Kínálatunk évről-évre folyamatosan átalakul majd, specializálódva a trekkingekre, trekking túrázásra, magashegyi trekkingekre.

Fő tevékenységi területünk, s ennek megfelelően túrakínálatunk - hűen a Trekking Tours névhez - a magashegyi trekkingek irányába tolódik majd el.

Kínálatunkban szereplő túráink szinte mindegyike e folyamat része. Vagyis. Hogy magashegyi trekkingre készülő túrázóinkat segítse, felkészítse trekking céljaik elérésében.

 

Partnereink

Columbia Sportswear Company RBK Mountain Equipment Scarpa Sherpa Oakley

  Hírlevélre feliratkozás

A feliratkozó űrlapokat láthatatlan reCaptcha védi : Adatvédelem | Általános szerződési feltételek.
Elfogadom a Trekking Tours adatkezelési szabályzatát.
A weboldalon található mindennemű tartalom a Trekking-Tours Hungary Kft. szellemi tulajdonát képezi s tulajdonosának írásos engedélye nélkül nem használható fel!
Trekking-Tours Hungary Kft.
© 2013 - 2021
www.trekking-tours.hu
Minden jog fenntartva.
Eddigi látogatások száma:
0
1
1
0
0
9
5
3